Otvorene prijave za izlagače

Otvorene prijave za izlagače

Ako ste student/studentica, mladi istraživač ili mladi stručnjak zainteresirani za regionalni razvoj ili za bilo koju od tema koje to široko interdisciplinarno područje obuhvaća, ako ste se u svom prijašnjem radu i istraživanjima (bilo u sklopu fakulteta ili izvan njega) bavili razvojnim problemima, potencijalima i politikama nekog mjesta ili regije u Hrvatskoj ili Europi, izlaganje tog istraživanja na 4. MMK izvrsna je prilika da vaš rad bude prepoznat te da razmijenite znanja i iskustva s brojnim studentima i stručnjacima iz različitih disciplina zainteresiranima za slične teme.

Svaka od sekcija započeti će s pet 15-minutnih izlaganja studenata i mladih stručnjaka (vas!), nakon kojih slijede pitanja i panel-rasprava na kojoj će sudjelovati etablirani stručnjaci. Sažeci izlaganja će biti recenzirani od strane znanstvenika u relevantnim područjima i objavljeni u knjižici sažetaka, koju će dobiti svaki sudionik kongresa.

Prijave traju od danas do subote, 22. listopada u 23:59. Prijavite se slanjem sažetka svog izlaganja dužine 300-400 riječi na e-mail adresu kongresa: 4mmk.ksg@gmail.com. U tekstu prijave se predstavite i naznačite u kojoj biste sekciji izložili svoj rad. Organizacijski odbor 4. MMK u najkraćem mogućem roku odgovorit će vam s povratnom informacijom.

Iznos participacije za izlagače je 50kn, a za ostale sudionike 100kn. Registracije za ostale sudionike, koji žele prisustvovati, ali ne izlažu, biti će otvorene kasnije – od 1. do 22. listopada.

Organizacijski odbor želi vam mnogo sreće pri pripremi i prezentaciji izlaganja. Vidimo se u studenom u Kinu Forum na Savi!

Voditelji sekcije: Šime Vukman i Pavel Gulin Zrnić

Voditelji sekcije: Jan Szabo i Fran Halavuk

Voditelj sekcije: Danijel Bačan

Session moderators: Bruno Novotny and Marko Perak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *